Σάββατο 26 Μαΐου 2012

LAKES










Η δρακόλιμνη της Τύμφης σε υψόμετρο 2.050 μέτρων . Απέχει 4 ώρες πεζοπορία από το Μικρό Πάπιγκο , ύστερα από μία μοναδική διαδρομή που αποτυπωνεται για πάντα στο νου και τις καρδιές όσων αποτολμήσουν μια ανάβαση μέχρι εκεί πάνω !

8 σχόλια:

  1. Καλά βρε θηρίο ανέβηκε μέχρι εκεί.....φοβερός. . Φανταστικό μέρος ....οι θεοί του Ολύμπου μάλλον ήταν από την Κατερίνη, δεν εξηγείται αλλιώς , έπρεπε εκεί να εγκατασταθούν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί πάνω Χρήστο ανεβαίνουν μονάχα οι αετοί και μερικοί κουζουλοί που μόλις ο περίγυρος μαθαίνει από που γυρίζουν, ακούγεται η κλασσική απορία - ερώτηση : Μα είσαστε εντελώς τρελοί ;;;;;

    Να σου πω την αλήθεια το έχω πια συνηθίσει και δεν μου κακοφαίνεται .....

    (Σε περιμένουν και οι λίμνες της Ρούμελης, μην το ξεχνάς !!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές οι εικόνες είναι φανταστικές! Τα βουνά μας κρύβουν απίθανες ομορφιές! Ηλία πάντα τέτοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανεπανάληπτες εικόνες και αξέχαστες εμπειρίες , Μαρίνα . Είναι μαγικές οι στιγμές που πατάς σε μια κορυφή και αγναντεύεις τον κόσμο από ψηλά .

    Αν προσθέσεις και την ύπαρξη αυτών των εξωτικών λιμνών μπορείς να κατανοήσεις την συγκίνηση που ζεις εκεί πάνω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ στον όλυμπο το τριήμερο εσύ στο πάπιγκο μια χαρά!! καιρό είχα να μπω, δε με άφηναν οι δουλειές και τα ταξίδια. άντε θα επιστρέψω σιγά σιγά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πήγα και εγώ στον Όλυμπο , Ίνα .
    Έκανα την κατάβαση του Ενιπέα , από Πριόνια μέχρι Λιτόχωρο . Φανταστική διαδρομή !!

    Καλό καλοκαίρι και πάντοτε καλές εξορμήσεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και εμείς κατεβήκαμε τον ενιπέα αλλά από το οροπέδιο πάνω... μας βγήκε η ψυχή, ακόμα πονάνε οι γάμπες μου. πάντως οι φωτογραφίες σου από την Jankaea heldreichii είναι πολύ καλύτερες από του φίλου μου. δεν τον αφήνω να ξαναβγάλει!!! βρήκαμε και πολλές ορχιδέες. αυριο πάω σμόλικα!!καλό σαβ/κο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η φωτογράφιση της Jankaea H. είναι δύσκολη υπόθεση Ίνα . Επειδή φυτρώνει πάνω στα βράχια και σε σκιερά συνήθως μέρη . Εμείς φάγαμε γύρω στην μία ώρα για να καταφέρουμε μια σχετικά αξιοπρεπή παρουσίαση του καταπληκτικού αυτού φυτού .
    Εύχομαι στον φίλο σου να έχει καλύτερα αποτελέσματα στις επόμενες εξορμήσεις σας !!

    Καλά να περάσετε στον Σμόλικα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή